logga ingen smuts bara puts ab

Fönsterputs

Nr 1 inom fönsterputs runt Hässleholm

Vi vill förenkla och upplysa vardagen för myndigheter, privatpersoner och företag runt Hässleholm. Vi vet att rena och klara fönster är viktiga för att skapa en trevlig och välkomnande atmosfär i ditt hem eller på ditt kontor. Men för att tid till att få sina fönster riktigt rena och klara kan vara en utmanande uppgift, särskilt vid höga eller svårtillgängliga fönster. Vi arbetar med ett brinnande engagemang & ger dig ett slutresultat som du kommer att njuta av. 

Få en kostnadsfri offert för fönsterputs via vårt smidiga priskalkyleringssystem!

fönsterputs hässleholm

Abonnemang

Genom regelbunden underhållning undviker du smutsiga problem, samt förlänger livslängden & ökar fastighetens värde. Bli av med dina smutsiga problem & njut av din extra lediga tid – se ut & låt huset se bra ut – bli en del av vår familj idag! Vi på ingen smuts bara puts finns alltid här för att göra din vardag enklare.

 

 

Grannrabatten

Med Grannrabatten kan du snabbt & lätt se till att sänka ditt abonnemangspris med upp till 30%. Allt du behöver göra är att värva in en granne som ny kund, så får du 10% rabatt under tiden de abonnerar. Upp till tre nya kunder ger dig upp till hela 30% avdrag. För att nyttja detta behöver du värva upp en granne, boka ett abonnemang, ange dig som värvare till grannarna – that’s it! Du har avdraget så länge din granne abonnerar.