logga ingen smuts bara puts ab

Våra Tjänster

Ingen Smuts Bara Puts AB tillhandahåller idag tjänsterna; fönsterputsning, solcellsrengöring, höghöjdrengöring, och putsning på padelhallar. Vi utgår från Hässleholm & Kristianstad och putsar med omnejd. Vid särskilda behov utförs även puts på andra orter – tveka inte att höra av dig för frågor angående detta.

Fönsterputs

– Proffesionell fönsterputs.

Solcellsrengörning

– Ultrarent vatten. 

Höghöjdsrengöring

– Upp till 22.5M

Padelhallar

– Hög expertis.

fönsterputs

Fönsterputs

Vi vill förenkla och upplysa vardagen för myndigheter, privatpersoner och företag. Vi vet att rena och klara fönster är viktiga för att skapa en trevlig och välkomnande atmosfär i ditt hem eller på ditt kontor. Vi vet att få tid till att få sina fönster riktigt rena och klara kan vara en utmanande uppgift, särskilt vid höga eller svårtillgängliga fönster. Vi arbetar med ett brinnande engagemang & ger dig ett slutresultat som du kommer att njuta av. 

Få en kostnadsfri offert via vårt smidiga priskalkyleringssystem!

Solcellsrengörning

Solcellsrenögring är en viktig del av att upprätthålla en optimal prestanda och livslängd för dina solpaneler. Även om solpaneler är gjorda för att vara tåliga och kräver minimalt underhåll, samlar det sig med tiden damm, smuts och föroreningar på ytan, vilket kan påverka deras effektivitet och därmed produktionen av energi.

Vi erbjuder solcellsrenögring med ultrarent vatten. Vår metod för att rengöra dina solpaneler är säker, effektiv och miljövänlig. Det är också en investering i din plånbok, eftersom rengöring av solpanelerna kan leda till ökad energiproduktion och besparingar på din elräkning.

Få en kostnadsfria offert! 

solcellsrengöring
höghöjdsrengöring

Höghöjdsrengörning

Vi utför årligen höghöjdsarbete åt mydigheter, företag & privatpersoner. Vid höjdarbete använder våra professionella fönsterputsare ultrarentvatten och når upp till 22.5m höjd. Vi har utbildning och erfarenhet att arbeta i olika typer av väderförhållanden och på olika typer av byggnader – allt för att ta hänsyn till risker & säkerhet. 

Få en kostnadsfri offert!

Padelhallar

Padelglaset utsätts för en mängd kontakter med både spelare och rack. Vid kontakt med rack där spelare med kraft slår i glaset uppstår en friktion mellan glas och rack varpå märken uppkommer. Dessa märken kan till stor del tas bort med hjälp av vanlig rengöring men kvar blir alltid rester som under tiden samlar damm, svett och annat material. Med tiden kommer detta att påverka bollstudsen från glaset och både spelare och spel påverkas.

Regelbunden rengöring där friktionen i glaset återställs, gör att dina padelbanor presterar i längden. Oavsett om din anläggning har några år på nacken kan rätt underhåll innebära att din anläggning håller toppklass även efter lång tid. Rätt underhåll är en avgörande faktor för att besökare ska uppskatta dina padelbanor och återkomma om och om igen. 

Få en kostnadsfri offert på rengöring av din padelhall!

putsning

Abonnemang

Genom regelbunden underhållning undviker du smutsiga problem, samt förlänger livslängden & ökar fastighetens värde. Bli av med dina smutsiga problem & njut av din extra lediga tid – se ut & låt huset se bra ut – bli en del av vår familj idag! Vi på Ingen Smuts Bara Puts finns alltid här för att göra din vardag enklare.

 

 

Grannrabatten

Med Grannrabatten kan du snabbt & lätt se till att sänka ditt abonnemangspris med upp till 30%. Allt du behöver göra är att värva in en granne som ny kund, så får du 10% rabatt under tiden de abonnerar. Upp till tre nya kunder ger dig upp till hela 30% avdrag. För att nyttja detta behöver du värva upp en granne, boka ett abonnemang, ange dig som värvare till grannarna – that’s it! Du har avdraget så länge din granne abonnerar.